skip to Main Content

UGRADNJA

100%

LASTESARO Doo može organizovati postavljanje vašeg terena po sistemu ključ u ruke. Pored isporuke I instalacije veštačke trave pružamo usluge građevinskih radova u koje spadaju pripremni radovi za postavljanje terena sa veštačkom travom, zalivni sistemi, fiksne I montažne tribine, stadionske stolice, rasveta, oprema za treninge.

Dugogodišnje iskustvo u izgradnji terena sa veštačkom travom omogućava našim partnerima i nama da garantujemo savršenu izgradnju i održavanje vašeg sportskog terena.

Radove obavljaju profesionalni timovi. Na ovaj način možete biti sigurni da ćete kupiti savršenu travu koja je takođe pravilno postavljena.

ODRŽAVANJE
&
SERVIS TERENA

100%

LASTESARO tehničko osoblje je aktivno i nakon predaje terena. Nudimo sveobuhvatan program nakon prodaje, koji je neophodan za očuvanje odličnih tehničkih i radnih karakteristika vašeg sportskog terena.

Naš servisni program kreiran je da obezbedi efikasan povrat investicije, da minimizira rizik od povreda sportista i da ispuni obavezne zahteve da vaš sportski teren bude u što boljem stanju.

Nakon instalacije vašeg sportskog terena, LASTESARO Doo pruža potpunu teorijsku i praktičnu obuku trenerima i / ili menadžerima sportskog kluba, pružajući sve potrebne informacije za pravilno obavljanje rutinskog održavanja i čišćenja terena. Uklanjanje povr[inske prljavštine, četkanje i izravnavanje terena kako bi se ispuna ujednačila, provera spojeva, provera visine ispune, samo su neki primjeri aktivnosti u pitanju.

LASTESARO Doo nudi svojim kupcima širok spektar profesionalnih usluga tokom celog životnog veka terena, a specijalizovano tehničko osoblje koje će uvek održavati teren u besprekornom stanju. Izvođenje, sigurnost, estetika i otpornost na igre dugoročno su razlozi za pružanje usluga.

ODRŽAVANJE VEŠTAČKE i PRIRODNE TRAVE

Održavanje terena sa veštačkom i prirodnom travom je veoma bitan deo procesa eksploatacije jer direktno utiče na bezbednost korisnika, kvalitet podloge, vek trajanja i opravdanje investicije. Lastesaro DOO je u svoju ponudu uvrstilo ulugu uslužnog održavanje terena sa veštačkom travom.

Održavanje terena obuhvata:

1. kontrolu svih spojeva

2. kontrolu visine ispuna

3. dopunu granulata na kritičnim tačkama terena

4. četkanje terena profesionalnom opremom za održavanje terena sa veštačkom travom

5. izveštaj odgovornom licu na terenu o trenutnom stanju podloge uz davanje saveta o eventualnim koracima koje treba preduzeti kako bi tereni bili u što boljem stanju i što duže trajali kao takvi

6. saveti za ravnomernu eksploataciju terene prilikom treninga igrača u polju i golmanskih treninga

7. izradu table obaveštenja i upozorenja o pravilnom korišćenu i obući koja se koristi prilikom korišćenja terena kao i

8. sve radnje koje su neophodne da bi se sami korisnici edukovali da se prema terenima ophode domaćinski, a tereni bili u što boljem stanju.

Back To Top